Відправка без передплати в день замовлення 😸 Мінімальне замовлення 500 грн
Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Ножі-сокирки для м'яса

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожчі за назвою
Відображення:

Ніж-сокирка для м'яса - справжня знахідка для всіх, хто любить готувати страви з абсолютно різних за своїми характеристиками інгредієнтів. Цей девайс допоможе швидко впоратися з куркою, індичкою, качкою та іншим птахом, але й допоможе розділятися зі свинячими або телячими реберцями, відбивною на кістці, стейками та гуляшем.

Як вибрати ніж-сокирку для м'яса

Існують основні відмінності, які насамперед впливають на вартість виробу. Для тих, хто буде користуватися відносно рідко, рекомендуємо брати початковий або середній сегмент за ціною, для тих, хто користується 1 раз на 1-2 тижні, варто звернути увагу мінімум на середній сегмент, а тим, хто планує користуватися інстурментом, частіше краще дивитися на більш професійні моделі. .

Основні характеристики ножа-топірика:

  • Форма та розмір виробу;
  • Марка сталі та твердість клинка;
  • Матеріал ручки та будова виробу;
  • Додаткові елементи дизайну.

Вибираючи ніж-сокирку для м'яса варто пам'ятати головне правило - чим правильніше ви поставитеся надалі до інструменту, тим довше і якісніше він прослужить вам!

Вгору