Кількість
|
Вартість
|
||
|
Подвійний шампур - досить корисний винахід для приготування різноманітних страв на багатті. За рахунок своєї форми на такому шампурі досить зручно готувати певні страви. Більшість використовує подвійний шампур для риби, стейків, більших частин курки, але в при різноманітному меню у такого шампура досить багато можливих функцій.
Для чого необхідний подвійний шампур і що на ньому можна приготувати
- Куриця цілком або великі частини курки
- Риба в розрізі або риба повністю
- Болгарський перець, томати, кабачки, баклажани
- Лаваш, матнакаш, рулети
- Стейки та ребра
Маючи у своєму арсеналі подвійний шампур ви завжди зможете забути про проблему того, що деякі страви чи інгредієнти прокручуються та готуються нерівномірно!